易攝網

返回列表 發新帖
樓主: 鹿島

Canon 5d mark lll (已售)

原帖由 jiero115 於 2012-8-10 11:17 發表
售價平四千= ="~~~~~~~~~

但....
http://www.price.com.hk/product.php?p=138372

here is 澳門, 唔係香港, 樓主係以現在澳門市價為準, 你唔買唔好搞亂檔

回復 #17 peter1 的帖子

怕漏光,序號以內機,
因技術和認知所限,
影相時唔色分問題所在。
原帖由 jiero115 於 2012-8-10 11:17 AM 發表
售價平四千= ="~~~~~~~~~

但....
http://www.price.com.hk/product.php?p=138372

上兩個月~我親戚同我去hk問過啦~23000~但戈個售貨員講~未必咁快有貨比到你~~快就三個月~~慢就半年~~~~~

仲有~人地有寫 "市場現貨數量有限"  一睇就知咩野事啦~~^^~~ 並無惡意純作交流
原帖由 peter1 於 2012-8-10 09:07 AM 發表
早期的5D Mark III 有漏光,你部怕唔怕

我借左人玩成個月都唔覺有呢個情況出現~~~應該唔怕既~~~~漏光呢家野~~撞手神啦~~ good luck !!

不過~由六月開始買既機~就更加肯定唔怕~~~~因為已經加左料~
靚價。

5D3 香港沒有貨LA~ KIT SET 就大把.

5D3 出左冇幾耐,現在2手同新都差唔多
好價!!! 助推..