易攝網

查看: 2250|回復: 7

賣Nikon !轉會!減價!!!

賣Nikon !轉會!

D80+nikon快門線+nikon無線遙=3000MOP

afs 18-70(SOLD)

Af 60 micro 2.8(SOLD)

Afs 70-300=3300mop(hold)

黑色700萬小野人斜袋=300mop

Manfrotto 728B三腳架=400mop

如果機身+快門線+遙控+袋+腳架一齊要可平200!因為唔想為配件行幾次!

除左快門線!其他全係麗c貨!機鏡全部有單有盒!超錫器材!全部機鏡九成九新!冇花冇壞!
打錯資料,原來我支MANFROTTO 係728B,唔係7301YB,因為我唔記得型號,上網查了一下,而兩個型號的規格和外型又十分相似,所以我攪亂左,剛有師兄話想要,拿個盒出來時才發現,所以現在更正。加上腳架資料比有心人參考。

7301YB-
http://www.dcfever.com/shop/product.php?topcat=6&pid=2147

728B-
http://www.dcfever.com/shop/product.php?pid=1943&topcat=