易攝網

樓主: REX430

人言可畏

REX430 發表於 2013-6-21 12:28 PM
係囉...澳門咁細,你踩下我我踩下咁樣又何必呢,講野保留D好,一下就篤落泥,況且....我又唔係踩親佢,咁申張 ...

C兄,除左澳門仲有好多地方係用繁體字架!
dodo 發表於 2013-6-22 01:08 AM
C兄,除左澳門仲有好多地方係用繁體字架!

嗯....唔明...關繁體字咩事?
我唔理解人地點解會認為我想同佢嘈,撩交嗌,而且.............係佢回復我個留言喎(二手區),要計落....真係撩人者賤.....
我開帖係善意提醒其他師兄發表言論時要講清楚D姐,難道....我開帖又係一個問題么??

dodo 發表於 2013-6-22 01:06 AM
樓主無指名導姓,但已有人對號入座

睇哂d post 先啦。 笑
roland 發表於 2013-6-21 01:47 PM
錯晒!攝影界處處勾心鬥角.好朋友?因為影相惹下仇厚多的是.全世界攝影圈一樣
堂堂大男人小氣過d小學雞,已 ...

的確好多勾心鬥角~~有D又驚你影得好佢~得閒又周圍同其他人講下壞話~唉~~~洗唔洗咁A~~都係影相啫~~唔洗咁A~~記住澳門好細~~
算啦~~兩位~~
samuelliveip 發表於 2013-6-22 01:41 AM
的確好多勾心鬥角~~有D又驚你影得好佢~得閒又周圍同其他人講下壞話~唉~~~洗唔洗咁A~~都係影相啫~~唔洗咁A~ ...

下....影得好過佢都要驚........興趣泥姐,唔係掛......  好彩影相係ENJOY個過程同期待個結果,有人讚好就最開心啦
其實我唔知我係邊到得罪M43師兄,我同LEON GE對話佢加把嘴埋泥,我真係算架啦,係到開題提醒其他人,佢問我係咪,咁我仲有得話唔係咩?
佢話我好似女人咁.......乜我好乸型咩?
samuelliveip 發表於 2013-6-22 01:45 AM
算啦~~兩位~~

我本身都吾理佢 點知佢第二日自己開個post出黎撩交嗌 好彩我都得閒 咁未陪吓佢玩下
c兄放心 其實我睇住佢不斷死撐我玩得好開心 hehe
REX430 發表於 2013-6-22 02:04 AM
下....影得好過佢都要驚........興趣泥姐,唔係掛......  好彩影相係ENJOY個過程同期待個結果,有人讚好就 ...

其實依度叫討論區。討論區姐一班人一齊傾計

如果想同其他人對話有個神祕ge功能叫pm

你無得罪我 我只係回應你ge說話 我又無針對你

不過係我好中意睇你點樣死撐姐 所以我咪同你傾下計囉

M43 發表於 2013-6-22 02:34 AM
其實依度叫討論區。討論區姐一班人一齊傾計

如果想同其他人對話有個神祕ge功能叫pm

師兄,我開呢貼真係想提醒人 ,咁樣又叫死撐?我諗我同你觀念大有不同,咁樣咁撩交嗌?由頭到尾都好似係你話緊我咋喎
睇返12同13 ge 回復 就已經證明你係度撩交嗌啦
不過我就係中意你死撐 吾係咁悶 邊有野笑吓
M43 發表於 2013-6-22 03:09 AM
睇返12同13 ge 回復 就已經證明你係度撩交嗌啦
不過我就係中意你死撐 吾係咁悶 邊有野笑吓 ...

原來簡簡單單幾個字又可以令你悟出咁多意思
http://www.ecpz.net/forum.php?mod=viewthread&tid=126258

澳門很細, 但世界很大, 做不成朋友, 也沒必要成為敵人,
下下睚眦必報, 不如將心思放在家人和朋友吧.
uncle_magg 發表於 2013-6-22 07:29 AM
http://www.ecpz.net/forum.php?mod=viewthread&tid=126258

澳門很細, 但世界很大, 做不成朋友, 也沒必要 ...

師兄早晨
忍一時風平浪靜,退一步得返棵葱。
耶穌教導,不要含怒到日落,都係算啦。
信耶穌  你得救
我衣家係忍一時風平浪靜,退一步跌落懸崖
退一步跌落懸崖  等耶穌打救你
godhand 發表於 2013-6-22 08:23 AM
信耶穌  你得救

我係色即是空,空即是色的
uncle_magg 發表於 2013-6-22 07:29 AM

澳門很細, 但世界很大, 做不成朋友, 也沒必要 ...

係LU 係LU...C兄..
都未見過D咁小氣GE男人....
REX430 發表於 2013-6-22 03:17 AM
原來簡簡單單幾個字又可以令你悟出咁多意思

你做得出又吾肯認....你到底有無小弟弟GA??