易攝網

樓主: leeny

!!!本人對二手區不實之描述作出以下聲明!!!

關閉 [複製鏈接]
臨時工 發表於 2013-7-4 11:07 AM
VIP就不用了,既然Angus你以朋友相稱,
我就停止對有關言論發示意見,我承認抽水對易攝網不公平
,為相關行 ...

tkahou 發表於 2013-7-4 11:12 AM
Angus:
在易摄老镜区有一段日子,也了解版主务实作风。对于这次事件,易摄的大神们的沉默和后台讨论令我 ...

高時 發表於 2013-7-4 11:15 AM
歡迎各位用真身發表任何意見~~~

真身,小號在網絡上也只是一個代號,
從來不介意給人知道真身是誰,用小號也只因為希望更能暢所欲言,
本來就無意為易攝加添陰霾,經angus一言道破,如因為此等行為直接或間接令到到易攝蒙羞,
本人深感遺憾並致歉!
靖少_KING 發表於 2013-7-4 11:22 AM
真身,小號在網絡上也只是一個代號,
從來不介意給人知道真身是誰,用小號也只因為希望更能暢所欲言,
本來就 ...

好一個代號

你呢個代號"靖少_KING"同"LEENY"一樣,一樣唔少人知道現實中的身份係邊個,所以唔係"只是一個代號"咁簡單囉

真身.....都係人世間的一個代號~~~~  發表於 2013-7-4 11:45 AM

評分

參與人數 1EC分 +2 收起 理由
龍云 + 2 準確捕捉

查看全部評分

M43 發表於 2013-7-4 11:15 AM
其實我想知...樓主去告對方就表示佢啱嗎??...樓主都無攞證據出黎...點解咁多人支持??
情況同之前另一方發貼 ...

現在已不是誰對誰錯....係已經構成了誹謗及已報警.....咁再放PM圖上黎..有可意義呢...係咪....(若不喜歡...可以不用理會此留言)
高時 發表於 2013-7-4 11:35 AM
好一個代號

你呢個代號"靖少_KING"同"LEENY"一樣,一樣唔少人知道現實中的身份係邊個,所以唔係"只是一個 ...

就係因為易攝網上面,認識的朋友比較多,有時候發言要有所顧忌,
前面已經說了,從開始發言以來就沒意識到相關言論會影響到易攝網,也沒有存在這樣的心,也沒有站在管理人員方思考
故此,向易攝方致歉

其實大家知道事件真相嗎???...
樓主無證據提出黎...都咁多人信...根本就同之前對方一樣...

咪就係囉..前面都講左啦,有證據都交比警方啦,POST出黎冇乜意義囉~~~  發表於 2013-7-4 12:03 PM
哥仔..你仲唔明白....已經交由警方處理...所有野已成為證供....如果再放上黎....咁有咩用...除非閣下是受理案件的警方啦....^^  發表於 2013-7-4 12:01 PM
Pazu 發表於 2013-7-4 11:44 AM
現在已不是誰對誰錯....係已經構成了誹謗及已報警.....咁再放PM圖上黎..有可意義呢...係咪....(若不喜歡. ...

如果對方所講GE係大話...咁就係誹謗姐...到現時什麼證據都無...你又知邊一邊講大話...吾通你知通真相??!!

我係中立GE...我只相信PM圖....

明頑不靈!!聰明人!唉  發表於 2013-7-4 12:04 PM
M43 發表於 2013-7-4 12:00 PM
如果對方所講GE係大話...咁就係誹謗姐...到現時什麼證據都無...你又知邊一邊講大話...吾通你知通真相??!! ...

邊個遘大話邊個誹謗都好,都交由警方處理囉~~~
如果你覺得小喬媽冇證據,佢會報警咩?

其實世上無中立的,世事如此  發表於 2013-7-5 03:34 PM
M43
咁如果好似你咁講...對方無證據...佢會開貼咩?...我只係覺得你地偏幫一邊...對事件好吾公平姐...  發表於 2013-7-4 12:11 PM
我只係想講,,,,你地又吾知真相...你地支持D咩...?
樓主走咗告司法就啱...對方開貼就錯...

佢話誹謗...佢又無攞過證據出黎...你地又信..?!?!

重申我無偏幫邊一邊..

誹謗不只是講 失實言論

該貼當中所提及的"人媽"、"白痴"、"賤人"、"社會人渣"...等等  已構成誹謗!

尤其是這句可圈可點的"人媽" , 中文詞彙中並沒有這個用詞,
在日語漢字中就有"人妻"的用詞,即"搞人妻子"
這句"人媽"就如曲線地講緊一句廣東話四字粗口

我只係覺得...你地身為VIP..高級會員...身分就好似長輩...吾係更應該做個好傍樣咩...??

依加事件都未知真相...你地就因為樓主去告對方...所以就支持...好明顥偏幫一方

難度咁樣就係你地希望見到GE結果咩??

有覺得M43有道理  發表於 2013-7-5 03:36 PM
小朋友!你幾時先明?  發表於 2013-7-4 12:34 PM
誰答應比PM你睇,你咪追誰囉!

現在里昂無按照之前的承諾比PM大家睇,佢咪失約囉!

yck
完全認同  發表於 2013-7-4 12:41 PM
唔出聲又比人話"X縮"
出聲又比人話偏幫一邊,唔公平
到底係邊個唔公平呀~~~

仲有...都話左小喬媽已報警,誰對誰錯請交比警方處理,有證據亦  冇必要  拎出黎比你睇

評分

吾識影相 + 2 神馬都是浮雲

查看全部評分

M43 發表於 2013-7-4 12:00 PM
如果對方所講GE係大話...咁就係誹謗姐...到現時什麼證據都無...你又知邊一邊講大話...吾通你知通真相??!! ...

你好;

本人冇意同閣下嘈交....本人已打了"不喜歡就不用理此留言"嗎????
本人亦有睇到各位的討論...亦不是幫誰...只係每位師兄師姐都有各人的理解(本人不能阻止各人諗法....)
希望師兄明白....本人只係冷靜地去理解及分析...真係冇意同閣下嘈交

此事誰對誰非...本人亦不作評論....謝謝

本人亦係最後一次在此帖發言~~~

最後都係個句....若不喜歡留言.....可以不用理會

有啲網友太小朋友,無PM圖睇就發難咋,誰對誰錯根本當時人先知。一件事還一件事,現在已討論緊是否構成誹謗啦....

有睇連續劇的朋友都知,呢位"你ON"兄台的言詞,實屬粗劣刻薄,令人反感,假如我稱呼你娘親為"人媽",你快樂嗎?有何感想?
事件發展好有趣
小喬媽忍唔住反擊後,就到LEON唔回應,佢琴晚有在線架~~~~
PM內容呢?LEON仲唔POST出黎?
(你地可以當佢睇唔到呢帖,但自己開的帖比人封左冇理由唔知)

先假設LEON睇過呢個帖,佢一直唔敢回應,但就成班人幫佢回喎~~~

到底有幾個AC係佢的分身呢? (呢句係疑問句,係我唔清楚想問吓人,唔好話我誹謗呀)

其實主角已經出現左好幾次, 難道你仲睇唔出?? WAKAKAKA  發表於 2013-7-4 03:54 PM

評分

Pazu + 2 wakakakakakakakakaka~~~~

查看全部評分

呢件事真係好似六四事件咁    永遠無真相
樓主已發聲明,

事件真假及罪責與否自有法律定奪;

我們可以各自選擇各立埸,
各自發表觀點,

但不能代表就是法律定案!

100帖!

水,水
来迟一步,只能101

但今次唔好放野上來賣啊!  發表於 2013-7-4 03:55 PM
100~~  發表於 2013-7-4 02:07 PM
依舊不忘抽水....  發表於 2013-7-4 01:17 PM