易攝網

查看: 13015|回復: 42

[出售] [6/23 更新已減價]SONY A7R + SEL 35F28Z CARL ZEISS 附帶...

[hr]

Sony A7R 機身幾乎全新,13年尾購買,無任何劃痕,有Mon貼,機身內亦無劃痕或者顆粒。
快門8000左右,取景器,反光板,潔淨明亮
機器所有功能均正常運作,無故障無拆修

SEL 35F28Z CARL ZEISS為配機出售,亦幾乎全新,無明顯使用痕跡,上鏡片通透鍍膜完美,無黴無霧無

附32GB高速SD卡,帶麗斯提供發票與索尼保修憑證(可去大陸保修)

澳門當面交易,價錢面談,有意者請PM。

PS:隨機附送相關福利!!(腳架 & 手動轉接鏡頭1個)

正面

正面

反面

反面

取景器

取景器

發票

發票

評分

參與人數 1EC分 +2 收起 理由
SLStudio + 2 我很贊同, 師兄賣機買求婚介的確令小弟很感.

查看全部評分

C Hing , How Much ?
先支持下你求婚成功
樓主, PM 下部機個價黎呀!! THX!!!
how much>??
現在一部a7r不用mop15000,送32卡、原裝電以及400蚊超市現金卷,所以師兄想放多少?如超過13000就不用pm了
how much? ching!
asusducky 發表於 2014-2-11 04:55 PM
現在一部a7r不用mop15000,送32卡、原裝電以及400蚊超市現金卷,所以師兄想放多少?如超過13000就不用pm了 ...

師兄,唔好講低價錢哦
我有電話問過麗斯,全新機身現時要16000港紙以上,且無高速SD卡送。
多謝你的提示。

澳門相機舖食水太深了,買機買鏡當然過香港平一大截
HK 一個月做幾錢生意?現在澳門人工鋪租水電幾錢?一間公司經營唔係人地賣幾多就你賣幾多,如果可以好似香港咁每月賣到 $40,000,000 生意,就算利潤係 2%,都有$800,000

現在過香港來回連車費到係 $400, 當然如果只買一件野,貴d都會係澳門買,就好似超市一樣,我知道士多平d,但照去超市買,因為方便d,有時有d野冇得咁計,唔明讀多幾年書就會明白
平呢個係當然,不過唔係個個澳門人都有隆路搵平價or free船飛過去買,部機出左事都唔想就返時間過去整又過去攞,個個人心態唔同GE。
正如我買2萬蚊ge野
唔會咁介意用多400
收PM!
澳門有sony代理,只要係行都保!
BlackD 發表於 2014-2-11 04:42 PM
樓主, PM 下部機個價黎呀!! THX!!!

比洗買啦! 唔洗諗!
麗B的確貴.上星期同朋友去hk買a7.問埋A7R..浄機hk14200.(仲送粒原裝電.sandisk快速32卡.mon貼.還有萬O 400現金卷(澳門都可以用).真係低.麗B最多送張普通卡.mon貼都要加錢買.價錢又相差2千.比我都過hk買.
wyman7727 發表於 2014-2-11 09:12 PM
麗B的確貴.上星期同朋友去hk買a7.問埋A7R..浄機hk14200.(仲送粒原裝電.sandisk快速32卡.mon貼.還有萬O 400 ...

師兄香港邊到買咁抵
sony出得快,跌得快。試過SONY自已玩套機,拿一部SONY ZU套Z1,竟然說只值800,SONY真是沒本心的。
tomlaulujie 發表於 2014-2-11 09:36 PM
師兄香港邊到買咁抵

旺角星際DCFexxx