易攝網

查看: 4941|回復: 21

[出售] 大三元canon 16-35 f2.8L II . 24-70 f2.8L II , 70-200 f2.8IS II

canon 第二代大三元,紅圈完美組合 , 品質保証

6/2011  canon EF16-35MM f 2.8L II (95%近乎完美)
8/2014  canon EF 24-70MM f2.8L II USM (近乎全新,幾個月鏡,未過保)
8/2013  canon EF 70-200 MM f2.8 IS II USM (99% 完美)

全部鏡三無,無花,無塵,無發毛,全部行貨,有單有盒
現割愛放售,識貨朋友,留電話,方便Whatapp ,非誠勿擾......THX!
24-70幾錢?
VivianKuok@FB 發表於 2014-11-27 07:01 PM
24-70幾錢?

留電話,Whatapp你
請收pm
嘩!樓主小白2開價17000不會吧?
FerMon@FB 發表於 2014-11-27 10:45 PM
嘩!樓主小白2開價17000不會吧?

全新都係hk15000喎??水貨hk14000咋.
好在未留電話比佢問價.
仲諗住問下支1635添,慳返
買賣行為是雙方情願,如二手物品出價不合理,路過者請勿干預及評頭論足,勿用“冷嘲熱諷”的態度作回應。
咁點解唔明碼實價呢!
正常人認為二手物品定義是指用過的而且價格比全新平的物品才是二手物品,版規說不可評論。
相反,人們認為用過的但是價格比全新還要貴的不是叫二手物品,例如古董或有球星簽名的波衫等。版規冇規定,所以我們可以評論
本人有些唔好意思...請各位稍安無噪..

首先多謝各位查詢先...,無論喜不喜歡
本人很小放售二手物品..今次放售一整套,係因為中了德國產品GE毒.
導致家中收藏不到咁多玩物,所以先放售整套大三元.
我自己又無好似C兄一樣時時留意二手市場,出價合唔合理都好LA...歡迎大家查詢
當然我出價一定不會高過我自己買入價..有單作證明
同時我都是攝影愛好者,對自己器材有好好保養同好新....當然唔希望低價賤賣
我都希望可以合理價格賣比同好........當然可以有相有量.....

喜歡或不喜歡...都講聲多謝收看..
再加1000可以买新的,为何买二手呢
樓主,有興趣都唔敢出價啦,減得多又比人話玩嘢,又話二手老,仲有,上網放嘢,最小都睇下出面做乜價吖,再唔係上香x格價網睇下都好吖,比人地全新仲貴,你都唔敢明碼實價,這証明左個價⋯⋯,張心比己,一支二手鏡咁㗎價錢,你會買嗎?
我就覺得有D那個!
FerMon@FB 發表於 2014-11-28 04:39 PM
樓主,有興趣都唔敢出價啦,減得多又比人話玩嘢,又話二手老,仲有,上網放嘢,最小都睇下出面做乜價吖,再 ...

你要平ge,去香港鴨記或者廣州大把丫,你覺得二手鏡一定要減幾千,又要新淨,先係合理,你唔夠錢咪儲下先囉,你話人d嘢貴,你又睇咗我d單,我d鏡未丫....唔夠錢買又係到攪破壞,指指點點,又無人迫你買,回去儲下錢la
tigerphoto 發表於 2014-11-28 10:20 PM
你要平ge,去香港鴨記或者廣州大把丫,你覺得二手鏡一定要減幾千,又要新淨,先係合理,你唔夠錢咪儲下先 ...

樓主,我對,我錯了,對不起!祝早日出清!
小白幾錢?
出唔出清,現在對於我不太重要
買賣交易一場,一買一賣,你有權等你所謂合理價,咪等其他人放囉,無人迫你
而3支鏡係我的,我喜歡點樣放售,與你有可關係
仲做埋d行為,係人哋個貼攪破壞,仲做埋「2手教父」,要教人check下人哋咩價先開價,又教人上香港xx
x網check下,真好笑,le度係澳門呀,你喜歡香港價,又唔游水過大海買,連船飛都唔使,唔使講價即平幾
舊水,可能本人真的買賣二手嘢唔夠你多,但請不要把你認知的強加別人身上,跟你方法先合理?別人的方法就不合理,所以你就做我哋易攝網「二手教父」,教人放售前要........連版主都出聲,你好唔好意思呢「二手教父」............網路紅人,馬雲,説過你這類人的,你可以找來參考下。

我都祝你等下,早日用你心中最合理價錢,揾到你最喜歡的二手鏡頭
FerMon@FB 發表於 2014-11-29 01:04 AM
樓主,我對,我錯了,對不起!祝早日出清!

不用對不起,受唔起丫