易攝網

樓主: Mathewson

[出售] [9/7]UPDATED 攝影器材代買 有商業登記 平過澳門N多

睇下買乜啦, 如果買鏡好多時都要現場試對焦問題, 咁好難做到代購..

其實我本身都有影開相... 正常同壞我都睇得出既 但係全新都無咩機會壞掛?  發表於 2015-6-29 07:19 PM
Mathewson 發表於 2015-6-29 07:15 PM
big camera信譽唔係幾好wo 我幫大家買野之前會做足功課先 哈哈

Sony SEL2470Z 個價好唔平均 我估大約6400左右 帶貨錢200蚊 鏡價照我買張單收 多既找比你 少左既你加返比我
我未買過,不過星際都ok
harrison 發表於 2015-6-29 08:01 PM
我未買過,不過星際都ok

星際好多鋪架 有D唔係間間鋪都有貨 果時我去買SB910都問左差唔多十間先有
如果可以做埋拎機,鏡上維修中心清潔/保養/維修,而家澳門人拎機鏡過去服務中心好麻煩
有没有帮人买二手镜或相机?代购二手东西收几多?
http://www.dcfever.com/trading/listing.php?category=8
btw 如果真係搞起左 不如團購老鏡
老鏡 呢個市場 前途無可限量
IMPREZA 發表於 2015-6-29 08:47 PM
如果可以做埋拎機,鏡上維修中心清潔/保養/維修,而家澳門人拎機鏡過去服務中心好麻煩 ...

GOOD IDEA wo 收返兩百銀兩一次 今個星期放低整 下個星期有機拎
慈幼仔 發表於 2015-6-29 09:33 PM
有没有帮人买二手镜或相机?代购二手东西收几多?
http://www.dcfever.com/trading/listing.php?categ ...

慈幼校友 你睇岩想買咩 contact個賣家 我可以幫你去交收 收幾多睇下你件野幾大啦 多數都唔會好貴 如果真係有信心搵我既話可以pm比你wechat我
OPENFOREVER 發表於 2015-6-29 09:41 PM
btw 如果真係搞起左 不如團購老鏡
老鏡 呢個市場 前途無可限量

只要買到既野我都會盡力幫你地搵 哈哈 睇岩有咩pm我
接到第一單訂單 感謝支持 BTW 仲味夠比船飛錢
支持樓主
引入競爭最終得益係我哋班唔駛走嚟走去,又想買到平嘢嘅消費者。
但建議去財政局開立一個商業登記,即開即可做,再做返個印,大家有信心就必定客似雲來啦!
有諗頭!加油!我必定會幫襯你的。

最衰我唔夠18歲 拎唔到自己銀行D錢出黎用 如果唔係我有信心搞得大佢= =  發表於 2015-6-29 11:34 PM
不如新開張,帶功平d啦
harrison 發表於 2015-6-29 11:25 PM
不如新開張,帶功平d啦

我真心覺得自己收得唔貴... 你諗下要坐船 坐MTR 仲要行好多間鋪搵貨 仲要抽返黎澳門 岩岩收左個師兄80蚊帶枝餅鏡
瀟灑哥 發表於 2015-6-29 11:25 PM
支持樓主
引入競爭最終得益係我哋班唔駛走嚟走去,又想買到平嘢嘅消費者。
但建議去財政局開立一個商業登記 ...

我真係有信心平過澳門所有相機鋪 我當時都有諗過上網訂寄返黎澳門 計左都係唔夠我親身去帶貨平 整個商業登記有咩搞架 我新手
新張慶誌,半價啦
樓主,唔係話乜,澳門買係貴過香港,但不是你口中咁貴,而你只可用香港格價網來做比較,我有時係澳門買到個價都同香港網差不多,有時仲平小小,咁你又有乜保證平過澳門買!如差一百幾十,我會親身去買好過,起碼有得試。除非你找到個價真係堅平。
dodo 發表於 2015-6-29 11:46 PM
樓主,唔係話乜,澳門買係貴過香港,但不是你口中咁貴,而你只可用香港格價網來做比較,我有時係澳門買到個 ...

其實價一定係香港平過澳門 係睇平幾多 我部N記BODY連KIT SET 對比麗C 香港買幫我慳左起碼1K5 SB-910 一枝燈都幫我慳左1K2
dodo 發表於 2015-6-29 11:46 PM
樓主,唔係話乜,澳門買係貴過香港,但不是你口中咁貴,而你只可用香港格價網來做比較,我有時係澳門買到個 ...

我唔係有心踩話講到澳門好貴 好唔合理 但係我個人認為香港買真係抵好多
harrison 發表於 2015-6-29 11:44 PM
新張慶誌,半價啦

你想買咩呀比LINK我睇下 我頭幾批都無諗住搵錢 係想搵信譽架渣 當然船飛錢車錢飯錢我都要回返本先啦