易攝網

樓主: Mathewson

[出售] [9/7]UPDATED 攝影器材代買 有商業登記 平過澳門N多

Mathewson 發表於 2015-6-30 05:14 PM
得 我自己都有隻玩緊 想快有既可以先達買貴小小 慢有但平既可以幫你官網訂
...

咩價位到...另外佢有無話有咩唔同既功能..唔同款..想要鋼帶..唔想要膠
靖少_KING 發表於 2015-6-30 05:20 PM
咩價位到...另外佢有無話有咩唔同既功能..唔同款..想要鋼帶..唔想要膠

而加炒價都無咩 原價加小小 全部款功能配置一樣 係帶同機身唔同

Mathewson 發表於 2015-6-30 05:27 PM
而加炒價都無咩 原價加小小 全部款功能配置一樣 係帶同機身唔同

pm我你既電話
其實以前我都有做過下,不過要返工無堅持落去

小小建議,CHING可以做埋團購網代攞貨,例如GROUPXX、YAHXX咁
買家自己上網攪掂哂,你就幫手去攞,有得諗
腾龙70-200 VR报价
pouleong43 發表於 2015-6-30 05:37 PM
其實以前我都有做過下,不過要返工無堅持落去

放暑假比心機開好個頭先
freefei 發表於 2015-6-30 05:41 PM
小小建議,CHING可以做埋團購網代攞貨,例如GROUPXX、YAHXX咁
買家自己上網攪掂哂, ...

呢個我覺得會拎野拎死我 仲要約好多人交收 搵得唔多 拎黎煩...
Jian 發表於 2015-6-30 06:38 PM
腾龙70-200 VR报价

A009
http://www.price.com.hk/product.php?p=145122
推介買水貨 約7000蚊 可先落2000蚊訂 到時尾數再按貨價收 人工再傾 因為好重同埋大盒 但唔會貴
請問除相機產品,其他買唔買到?
@.@ 發表於 2015-6-30 07:46 PM
請問除相機產品,其他買唔買到?

你想買咩 我盡量幫你
我只係先了解,如有嘢買,都應該係相機相關嘢多
先達買水貨電話又如何??
唔好咁傻,幫人買七千收兩千訂,俾你人工收五百夠未,你買時支鏡無塵,回來時多一粒,個c兄唔要,間鋪唔退,咁你點埋單。
小朋友,其實做尼d得個煩,買之前大家都話無問題,出了事個個都唔關事,你個五百唔係剩係運費,還要賣買雙方風險轉到你身上。
aw11onfire 發表於 2015-6-30 08:50 PM
先達買水貨電話又如何??

呢個無問題 哈哈
579101 發表於 2015-6-30 11:17 PM
唔好咁傻,幫人買七千收兩千訂,俾你人工收五百夠未,你買時支鏡無塵,回來時多一粒,個c兄唔要,間鋪唔退 ...

我睇唔透一枝全新既鏡坐一坐船會入
Mathewson 發表於 2015-7-1 12:46 AM
我睇唔透一枝全新既鏡坐一坐船會入塵

我講入塵係其中常見問題,你去買鏡支鏡有塵一D都唔奇,有時要換兩三支先無問題,有塵D鏡唔係退,係佢地有方法除塵,除完塵再賣,你自已會唔會做。
由你去買鏡,到你將支鏡賣到去買家要幾耐時間,唔係坐一程船,係講緊一兩日時間,甚至幾日,時間愈長風險愈大。最大問題,係你既標準唔等於買家標準,你話無問題唔代表買家無問題,到時出事睇你修為。
另外,我俾得三百你賺,不如自已過香港睇實物,順便試機俾錢,打死無怨,點解要隔山買牛,我覺得你風險大,回報低,又要自已俾錢先,一出事就得不償失,d生意得個做字。

579101 發表於 2015-7-1 01:51 AM
我講入塵係其中常見問題,你去買鏡支鏡有塵一D都唔奇,有時要換兩三支先無問題,有塵D鏡唔係退,係佢地有 ...

可能真係有呢個問題啦 我都係新手渣 出左三枝新鏡全部都唔洗換無入塵 錢銀問題唔同人唔同睇法 如果你有時間有腳骨力有耐性既話可以慳果兩三百蚊自己去香港睇架~
Mathewson 發表於 2015-6-30 07:16 PM
A009
http://www.price.com.hk/product.php?p=145122
推介買水貨 約7000蚊 可先落2000蚊訂 到時尾數再按貨 ...

龍仔你叫人買水貨? 你知唔知壞左你去代理維修, 比錢佢都唔會幫你整架?
uncle_magg 發表於 2015-7-1 02:10 AM
龍仔你叫人買水貨? 你知唔知壞左你去代理維修, 比錢佢都唔會幫你整架?
...

去返賣水貨間鋪整 有跟保養 加上唔易壞 唔大問題