易攝網

查看: 7160|回復: 15

南y島行山之旅~~~

星期日同個fd去左南y島行下山影相......閒閒地玩左一日~~~

南y島..我黎lo~~好有feel

南y島..我黎lo~~好有feel

南y島都有人賣畫架...不過好貴..最平都要hk800

南y島都有人賣畫架...不過好貴..最平都要hk800

南y島風力發電...要睇..個景好令令

南y島風力發電...要睇..個景好令令

不過要行好長斜坡上山...路上有蜘蛛..小心

不過要行好長斜坡上山...路上有蜘蛛..小心

岩岩食野見到一場..異獸大戰..好好睇哈哈

岩岩食野見到一場..異獸大戰..好好睇哈哈

狗狗說我咬你.....cat話..我上面爪你

狗狗說我咬你.....cat話..我上面爪你

最後cat win~~win左訓陣先

最後cat win~~win左訓陣先

用左cpl影的....個天同個海幾令

用左cpl影的....個天同個海幾令

山間小道

山間小道

小石灘

小石灘

佢地好怕人架...行近d都飛走~~

佢地好怕人架...行近d都飛走~~

同上

同上

我可愛嗎?

我可愛嗎?

我係唔係好令仔lo

我係唔係好令仔lo

再見lo~~~南y島~

再見lo~~~南y島~
我都想去呀!  點解d相好似有d oversize? 請問樓主resize左末?
無r~~直出~~只係剪細左小小~~小的唔係咁識執相~
好耐無去南丫島了~~
我都係第一次去~~><
搞到我都好想去行行山呢  
有益身心~~~好r~~
#218 真係好可愛
Good place to go
Last time I went there by boat from aberdeen...
你地又係榕樹灣出發行去另一面~~~我都未行過~~~
我係榕樹灣出發架~~~
kaka,,成身毛毛,,一定好熱la...
原來同事你都係影相架?

回復 #13 Dale6829 的帖子

同事?你識我架
每一張都不同大細,觀賞者會有一種好亂的感覺,下次剪圖時,請注意,隻貓好Q

回復 #15 qc315 的帖子

多謝指教~~~多謝賞圖