易攝網

查看: 3109|回復: 12

今日出左部450d 但好多野唔係好明

1...就係間野送左張4 g 卡比我..但唔arm 用ge 但我已經開左盒..諗住一陣羅去換
2. 係唔係450d 冇得好似dc仔咁 睇住個mod 黎影相咖.
(我買左返黎,用左自己張舊卡試,只可以係隻眼仔度影炸.如果可以係個mod度睇住黎影 要點set先得呀..??)
買機果陣點解唔叫店員教呀?

回復 #1 xavier_716 的帖子

看說明書,間單.直接,
1.    4G卡唔合用???咁都有?
2 .   可以用,但唔係比你長時間用個顯示黎睇住影.單反同DC完全兩回事,咁你做乜買單反??
努力學下點用啦!
買之前應該考慮清楚? 買左部機就要瞭解清楚手上的工具有什麼功能可以發揮.
mod ?? 定係mon??
如果係mon 的話....
咁就係menu > 第二個士巴拿公仔 > 即時顯示功能設定 > 即時顯示拍攝

係呢? 你出機幾錢??
士巴拿公仔 甘形容又幾得意
原帖由 mann0209 於 2008-8-16 08:30 PM 發表
mod ?? 定係mon??
如果係mon 的話....
咁就係menu > 第二個士巴拿公仔 > 即時顯示功能設定 > 即時顯示拍攝

係呢? 你出機幾錢??

哩個問題我都想知.
係lo~幾錢a?我買戈時kit好似要$7000a~~~仲冇都冇得送
原帖由 kim41 於 2008-8-17 04:21 PM 發表
係lo~幾錢a?我買戈時kit好似要$7000a~~~仲冇都冇得送

我前兩日出左,
係星際XX wave HKD 5750,送4G同副電
個sales哥哥仲超nice, 俾我玩左幾粒中先買~~
原帖由 mann0209 於 2008-8-17 07:43 PM 發表

我前兩日出左,
係星際XX wave HKD 5750,送4G同副電
個sales哥哥仲超nice, 俾我玩左幾粒中先買~~

係咪四眼肥肥地個一個,上次我去到同佢吹左幾奈水,仲玩左部40d幾奈下,不最後都冇買。
而家我又有新目標,係n記d90,但可能佢個間野專做c記。
原帖由 two_apple 於 2008-8-17 10:24 PM 發表

係咪四眼肥肥地個一個,上次我去到同佢吹左幾奈水,仲玩左部40d幾奈下,不最後都冇買。
而家我又有新目標,係n記d90,但可能佢個間野專做c記。

係四眼ga 不過就係瘦瘦地個wow ~~ 不過我諗我知你講邊個呢
我都同佢地吹左好耐ar, 都好nice, 服務態度真抵讚!!

D90, 幾時出ar?? 你講開又好似覺佢間野真係好似冇n記wow hahaha
小kin :我有問..但佢好似都唔係好識lo...問佢咩佢都話佢地都冇試過呢部
qc315:我有睇..但好似冇講.>.<
水源: 係呀..佢比左張大卡我..攪到我又要去返 重搵唔到車位要行成條街.返去換.但好彩係換得返.
       (我就係之前用開dc黎影 而家想用下單反lo..慢慢上)
david505: 我之前未用過咖...呢部係我第一部單反機.我而家好努力咁用熟佢咖.
      (同有時間我都會上黎睇下d 師兄意見)
mann0209: sorry 係mon   thx 你呀.我出機 6480 mop 送一張4g卡 腳架同袋 重有支18-55 鏡
19tony86 : 上面講左..