易攝網

查看: 36245|回復: 157

[萬象攝影] 售賣各款Lomo 相機 (LC-A+, Diana F+, Holga, Fish eye no.2)

售賣各款Lomo 相機 (Diana F+, Holga, Colorsplash, Fish eye no.2)

設計師及插畫師 Dorophy Tang 最近把她獨有的設計風格,為 Diana F+ 帶來了全新感覺。充滿了 Dorophy 簽名式青花瓷圖案的 Qing Hua Diana F+,揉合了懷舊元素和傳統藝術風味,充滿中國特色。

今期Bossini 宣傳廣告中,
林嘉欣都拎住至潮ge Diana F+ Glow in the Dark (夜光版Diana) 影相.

Diana F+ Glow in the dark.JPG

------------------------------------------------------------------------------------
萬象攝影
售賣各款 Lomography, Holga, Blackbird fly 相機及配件
電話: 28525499

地址: 澳門賈伯樂提督街31號地下
e-mail: ds.shot@hotmail.com

買機送練習菲林一卷 及 沖曬優惠券一張.(優惠期即日至~06/30/2009),
無Horizon?

回復 #3 ovm 的帖子

暫時未有貨..
有無photo??

回復 #5 車仔茶包 的帖子

可以上offical web site睇睇相機的photo.
http://www.lomographyasia.com/shop/products/?showcat1=1
我想問下holga 135 set..幾錢呀??我舊果set唔見左..諗住買過套新架...

回復 #7 惡魔城狂犬 的帖子

HOLGA 135 轉換器 暫時無貨...
不過你可以考慮下Diana F+, 都有 35mm back
Colorsplash and diana f+ how much is it?

回復 #9 601601 的帖子

colorsplash HKD585
diana f+     HKD390
Thanks
lc a+ 價錢如何?

回復 #11 happynick 的帖子

lc a+ HKD 1980.
但這個冇貨, 不過你有需要可以幫你訂.
welcome to add facebook group "澳門 lomo 聯盟", 一齊交流下心得.
原帖由 4ctl 於 2009-5-8 02:44 PM 發表
HOLGA 135 轉換器 暫時無貨...
不過你可以考慮下Diana F+, 都有 35mm back

holgaK 有出一款係FOR..35MM架...唔駛轉換器架...

如果DIANA F+....佢一SET果套你賣幾錢呀??

回復 #14 惡魔城狂犬 的帖子

yes, 有款是for35mm 的, 但要等到下次到貨時先有.

Diana F+網上一set的要係佢網上訂貨先可以買到..
不過散買的話 Diana F+ With Flash Package + 35MM back 係HKD 1130
我地送多一筒120film and 沖曬優惠券
你到有書買嗎?

回復 #16 penco 的帖子

暫時都只有相機及配件
星期6去近培正中學 搵唔到 萬象攝影咯!
想訂部lc-a+俄羅斯制鏡個版
happynick, 彩色人  兩位請收pm