易攝網

樓主: CT仔

6月26日港澳影友歡聚

原帖由 羊羊 於 2010-6-26 10:50 PM 發表

賽前她有很大信心似的.應該有操過下. .....公起乸又喜. ......佢咁FIT,E貓唔駛再做書僮.

真係公喜乸又喜喎, E貓又抽中埋獎....真係掂曬
原帖由 羊羊 於 2010-6-26 22:55 發表

..............684..輕輕叫換你..

上都上NIKON支856啦‥‥一陣早少少訓
原帖由 CT仔 於 2010-6-26 10:55 PM 發表

都係多謝德哥嗜,係佢做抽獎架
原帖由 羊羊 於 2010-6-26 10:53 PM 發表

幻覺,全部都係水杯嚟呀... ............

我依家真系有幻覺咯...幻想支328自己走埋來我度....
原帖由 CT仔 於 2010-6-26 22:55 發表

講開又講啦會長,下次要諗D連我地都有得玩嘅遊戲,如果唔係我地又係得個睇字

嘩...兩隻野都咁旺.正中招財貓....喵. .....個會要放佢地張相招下鳥運至得囉,會頭... .......
原帖由 andylai 於 2010-6-26 22:57 發表

我依家真系有幻覺咯...幻想支328自己走埋來我度....

絕對唔係問題,反正支老爺328我都未賣,而家又係我度
原帖由 羊羊 於 2010-6-26 22:58 發表

嘩...兩隻野都咁旺.正中招財貓....喵. .....個會要放佢地張相招下鳥運至得囉,會頭... .......

招雀貓
今晚玩得好開心 , 多謝骨爺叫埋我黎.

中獎之餘仲撞彩玩石膏手嬴左. 開心! 不過那張相真係撞出來, 我影時手震震的.

評分

參與人數 1EC分 +1 收起 理由
fishbone + 1 再威係你, 你要買炮獎勵自己

查看全部評分

原帖由 xosir 於 2010-6-26 22:59 發表

小心.LAI,有毒氣.
原帖由 xosir 於 2010-6-26 10:59 PM 發表

我有少少鐘意佐你....

真係好好彩,有得食、有野玩、又有獎囉
原帖由 ckc 於 2010-6-26 23:00 發表
今晚玩得好開心 , 多謝骨爺叫埋我黎.

中獎之餘仲撞彩玩石膏手嬴左. 開心! 不過那張相真係撞出來, 我影時手震震的.

呢D叫做名中注定,428等緊你
原帖由 andylai 於 2010-6-26 11:01 PM 發表

我有少少鐘意佐你....

go go go, 聽朝一早, 橋底試鏡, 跟住交收
原帖由 E貓 於 2010-6-26 23:01 發表

真係好好,有得食、有野玩、又有獎囉

咪再講啦,一個中已經令人唔扺得,而家仲要係兩公婆齊齊中
原帖由 xosir 於 2010-6-26 23:03 發表

算啦阿蛇,正所謂我地出獎,佢地出咩呀???                                                                                                           ..........出貓... .
原帖由 xosir 於 2010-6-26 11:03 PM 發表

抽獎環節係我諗出嚟, 但係我無份抽中.
原帖由 xosir 於 2010-6-26 11:03 PM 發表

唔好咁啦,其實有幸托下你支神炮已經賺左,其他既係額外收穫
話時話,呀sir可唔可以將我張石膏相係fb tag返我呀?我想留個紀念呀
原帖由 羊羊 於 2010-6-26 23:05 發表

算啦阿蛇,正所謂我地出獎,佢地出咩呀???                                                                                                           ..........出貓...   ...

下次一於叫TTF叫幾件"老尼"做食蕉
原帖由 Monkey-Brothers 於 2010-6-26 23:07 發表

抽獎環節係我諗出嚟, 但係我無份抽中.

石膏手我都有份諗,仲出埋鏡同機,但連玩都冇得玩