易攝網

查看: 5542|回復: 22

1200px by 800px 噪鵑乸

招積一次出大相,特別多謝香港號角指導,呢幾天日日倒s咁早吸功,終於衝破樽頸位,無言感激。

幾張功課相,雖然不算什麼大作,但以小弟的技術及低級器材來說,已算是一個突破,謝謝賞圖。

評分

參與人數 5EC分 +7 收起 理由
強記 + 1 眼珠精靈
henryip2008 + 2 精彩作品
xosir + 1 超精彩作品
fishbone + 1 精彩加支持
羊羊 + 2 精彩作品

查看全部評分

紅眼睛,好靚
原帖由 菜菜 於 2010-7-2 12:50 PM 發表
招積一次出大相,特別多謝香港號角指導,呢幾天日日倒s咁早吸功,終於衝破樽頸位,無言感激。

幾張功課相,雖然不算什麼大作,但以小弟的技術及低級器材來說,已算是一個突破,謝謝賞圖。

http://dl.drop ...

升呢大砲啦
紅眼睛

有水準!
.................不加怎麼對得住.吸功大法有效.功力大增.
用完吸功大法, 係時候要升呢!!

開行吸星大法, 影多d高清生態相返來

再等你開班

分後補...不過你記得提我...因開了太多空頭支票...轉眼已經唔知d貼去曬邊
..又係勁作..菜兄好掂

>>>呢幾天日日倒s咁早吸功,終於衝破樽頸位

有大師指導,
升呢大砲啦   x 2
多謝各位ching 加分及賞圖 

大炮我都想買,不過現在很窮,只好慢慢儲,過多三五七年應該可以儲夠。
原帖由 菜菜 於 2010-7-2 05:28 PM 發表

大炮我都想買,不過現在很窮,只好慢慢儲,過多三五七年應該可以儲夠。

草三五七年?? 你唔係想買炮去打拉登呀嘛
原帖由 菜菜 於 2010-7-2 05:28 PM 發表

菜頭意思係"三五七年應該可以儲夠 C+N的2,3,4,5,6,8炮"
原帖由 菜菜 於 2010-7-2 17:28 發表

明顯打錯字啦,係三五七日
真係唔抵得菜菜成日影到好
精彩作品~~~
實在好正 ...吸左咁多功...系時候過D來啦
唔好誤導觀眾喎! 呢輯相你有我無...咁我何德何能"指導"你呀?

要多謝, 都係我多謝你車我地四圍去搵雀. 搵o左個幾月, 先影得幾鏡, 都好難攪o者...

評分

參與人數 1EC分 +1 收起 理由
羊羊 + 1 爆堅料

查看全部評分